Blog

Rady Jak Pečovat O Příbory

Rady Jak Pečovat O Příbory V gastronomii nejpoužívanější a zároveň nejpopulárnější jsou právě příbory vyrobeny z nerezavějící oceli. Přinášíme vám několik tipů, jejichž dodržením je možné prodloužit životnost příborů a zabránit jejich rezivění. Příbory nejsou dokonale odolné vůči rzi Přestože z názvu materiálu by se mohlo zdát jiného, nerezová ocel je sice rzi odolná více než jiné materiály, není .

Jak správně stolovat

Správné stolování je důležitější než se zdá. Projeví se při něm sociální způsobilost člověka, sebeovládání, společenský takt, ovládání pravidel společenského chování, zdvořilost a slušnost. Úprava stolu Stůl má být prostřený tak, aby měl každý u stolu prostor min. 75 cm. Na stole by měl být klubový talíř, který má sloužit jako podklad pro ostatní talíře, které se budou přinášet .
X