Rady Jak Pečovat O Příbory

Rady Jak Pečovat O Příbory V gastronomii nejpoužívanější a zároveň nejpopulárnější jsou právě příbory vyrobeny z nerezavějící oceli. Přinášíme vám několik tipů, jejichž dodržením je možné prodloužit životnost příborů a zabránit jejich rezivění. Příbory nejsou dokonale odolné vůči rzi Přestože z názvu materiálu by se mohlo zdát jiného, nerezová ocel je sice rzi odolná více…

Details

Jak správně stolovat

Správné stolování je důležitější než se zdá. Projeví se při něm sociální způsobilost člověka, sebeovládání, společenský takt, ovládání pravidel společenského chování, zdvořilost a slušnost. Úprava stolu Stůl má být prostřený tak, aby měl každý u stolu prostor min. 75 cm. Na stole by měl být klubový talíř, který má sloužit jako podklad pro ostatní talíře,…

Details